Dagopvang hond 

Dagopvang

U bent de hele dag van huis en gunt uw hond ook een uitje? Of u heeft een puppy die nog niet zo lang alleen kan zijn? Dan is de dagopvang van Dier Totaal Zorg een uitkomst. Aan het begin van de ochtend wordt u hond opgehaald, of u brengt de hond zelf, en aan het eind van de dag wordt de hond weer thuisgebracht of komt u de hond weer ophalen. 


U kunt uw hond vanaf 7.00 s' ochtends komen brengen en tot 18.00 uur s' avonds halen. Op zaterdag kan u tussen 9.00 en 17.00 uur uw hond komen brengen. Ook het brengen van uw hond voor een dagdeel is mogelijk. 

 

De honden van de dagopvang spelen een groot gedeelte van de dag lekker buiten op een omheind veld in Rotterdam Overschie. Tussendoor hebben zij een eigen plek om uit te rusten. Hierdoor is de dagopvang ideaal voor (bijna) alle honden. Uiteraard kunnen de puppies tussendoor ook nog een keer hun middageten krijgen.

Komt u uit Rotterdam-West, Schiedam-Oost of Rotterdam-Noord dan zijn er mogelijkheden dat wij u hond thuis ophalen en aan het eind van de dag weer thuisbrengen. 

 

Tarieven vind u hier

U geeft uw hond uiteraard niet zomaar aan iemand mee. Wij maken altijd eerst kennis met u en uw hond(en) alvorens er dagopvangafspraken worden ingepland.

 

Tijdens het kennismakingsgesprek geven we de voorwaarden. Wij tekenen samen de opvangovereenkomst en eventueel het sleutelcontract. U geeft dan ook de sleutel mee, of u brengt deze op een later tijdstip langs. Zo kunnen wij uw hond altijd ophalen, ook indien u niet thuis bent. Wij labelen de sleutels uitsluitend met de naam van de hond. Uw adres of naam komt er niet op te staan.  


U betaald bij Dier Totaal Zorg per maand achteraf. Zo bent u flexibel in het extra boeken van opvang. Onze tarieven vind u hier. Annuleren van een wandeling kan kosteloos tot 24 uur van te voren.

 

Update oktober 2022:

De haal en brengservice voor klanten in Schiedam en Rotterdam West is helaas volgeboekt.