Kattenoppas aan huis

Kattenoppas aan huis

Dier Totaal Zorg neemt de zorg voor uw kat(ten) graag van u over tijdens uw afwezigheid. Om de dienstverlening naar volle tevredenheid van uw kant uit te kunnen voeren komen wij altijd vrijblijvend op kennismakingsgesprek. Wij leren dan uw kat(ten) en het huis kennen. Tevens worden de bijzonderheden besproken. Ook kunnen we dan bespreken wat uw wensen zijn en waar alle spullen staan. De sleuteloverdracht kan tijdens het gesprek worden besproken. Daarbij laten we de voorwaarden achter. Wanneer u regelmatig gebruik maakt van Dier Totaal Zorg is er ook de mogelijkheid dat wij uw sleutel achteraf bij ons houden. Zo kunt u ten allen tijde Dier Totaal Zorg op het laatste moment nog langs laten komen. 
U krijgt na het kennismakingsgesprek een factuur voor de oppasperiode. U betaald deze factuur ten minste 7 dagen voordat de oppasperiode begint. Komen er tijdens de oppasperiode extra kosten, (dierenarts, voer etc.) dan zal dit achteraf worden verrekend.

Doordat Dier Totaal Zorg uitsluitend met gediplomeerd paraveterinaire kattenoppassers werkt is uw kat in vertrouwde handen. Ook voor uw kat met medicijnen, dieetvoer of andere medische problemen. 
 
Kattenoppas aan huis is ook ideaal voor de wat angstigere katten. Het is voor hen fijner om in de eigen omgeving te blijven. Dier Totaal Zorg heeft veel ervaring met angstige katten.

Tijdens uw afwezigheid komt Dier Totaal Zorg dagelijks bij u aan huis om uw kat(ten) te verzorgen. Een standaard bezoek (15 of 30 minuten) omvat het volgende:

 • Eten geven
 • Drinken verversen
 • Kattenbak uitscheppen, indien nodig schoonmaken
 • Opruimen van eventuele ongelukjes (urine, ontlasting, braaksel)
 • Spelen/aandacht geven aan de kat
 • Post uit het zicht leggen
 • Het schoonhouden van de ruimte waarin de kat zich het meeste bevind (ligplekjes, rond de kattenbak etc.)
 • Indien van toepassing medicatie geven
 • Regelmatig een update met foto's of filmpjes

 

Daarnaast kunnen wij uiteraard ook tegen een meerprijs voor de volgende dingen zorgen:

 • Binnen planten water geven
 • Tuinplanten / gazon water geven
 • Container buiten zetten en weer ophalen

Heeft u een ander verzoek? Vraagt u dan naar de mogelijkheden.

 

Wanneer u thuiskomt neemt u contact op met Dier Totaal Zorg om dit te melden. Krijgen wij geen bericht van u dan gaan wij er van uit dat u nog weg bent en zullen alsnog komen om voor uw dieren te zorgen. Zo bent u er zeker van dat uw kat(ten) verzorgt worden mocht er tijdens de (terug)reis iets gebeuren.

Als de afgesproken periode weer is afgelopen neemt Dier Totaal Zorg contact met u op om te zien of dat alles naar wens is geweest, bijzonderheden te bespreken en een afspraak te maken voor het terugbrengen van de sleutel.

Voor het verzorgen van uw kat komt Dier Totaal Zorg bij u thuis in Rotterdam, Schiedam en een groot gedeelte van de Krimpenerwaard. (Ammerstol, Bergambacht, Berkenwoude,  Krimpen aan den Lek, Krimpen aan den IJssel, Lekkerkerk, Opperduit, Ouderkerk aan den IJssel, Schoonhoven, Schuwacht, Stolwijk en Vlist). Onze tarieven vindt u hier.