Spel-o-theek

Een speel-o-theek alleen voor kinderen? Nee hoor ook voor honden en katten. (Denk)spellen voor honden en katten zijn vaak prijzig in de aanschaf. Even uitproberen kan vaak niet. En als uw hond of kat de puzzel een aantal keer heeft opgelost wordt deze saai en verdwijnt in de kast. De speel-o-theek is daarom ideaal voor iedere eigenaar die het gunt dat zijn hond of kat geestelijk wordt uitgedaagd. Een kwartier denkspellen spelen staat namelijk gelijk aan een uur lopen voor uw hond. En ook voor uw kat is het leuk. De kat wordt gestimuleerd om te bewegen, wat ideaal is voor katten met een aanleg tot obesitas.

Bij de speel-o-theek van Dier Totaal Zorg kunt u spellen huren in blokken van 3 weken. Bij het ophalen van een spel betaald u een borg van 15 euro. Komt het spel in goede staat en compleet terug op de afgesproken datum dan krijgt u de borg min de huur prijs weer terug. Per 3 weken kost het lenen van een spel 5 euro. Wilt u twee spellen tegelijkertijd lenen dan betaald u voor het tweede spel slechts 2,50 euro.

 

Indien het spel te laat terug komt, zonder een verlening te hebben doorgegeven, zal er een boete van 0,50 euro per dag gerekend worden.

We hebben onder andere spellen van Nina Ottosson, Trixie, Outward Hond en Karlie in het assortiment zitten. 

 

Neemt u contact met ons op om te overleggen waar en wanneer u een spel wilt komen ophalen.