Uitlaatservice 

Om uw hond voldoende aandacht te kunnen geven lopen wij met kleine groepen van maximaal 8 honden per ronde. Wij lopen 2 wandelingen per dag. De ochtendwandeling is van 10.30 - 11.30 uur. In de middag lopen we van 13.00 - 14.00 uur. 

Wij laten de honden die meegaan met Dier Totaal Zorg uit in diverse natuurgebieden waar uw hond veilig los kan lopen. Te denken valt aan het Schiebroekse park Abtswoudsebos of de Poldervaart.

De honden worden vervoerd in een speciaal hiervoor ingerichte bus.  De honden verblijven tijdens de rit in kennels waarbij de dakventilator zorgt voor een fijn klimaat.De honden die wij ophalen komen uit:
- Rotterdam West
- Schiedam Oost
- Rotterdam Overschie (gedeelte)
- Rotterdam Klein Polder


U geeft uw hond uiteraard niet zomaar aan iemand mee. Wij maken altijd eerst met u en uw hond(en) kennis alvorens er wandelafspraken worden ingepland.
 
Tijdens het kennismakingsgesprek laten we de voorwaarden bij u achter. Wij tekenen samen de uitlaatovereenkomst en het sleutelcontract. U geeft dan ook de sleutel mee, of u brengt deze op een later tijdstip langs. Zo kunnen wij uw hond altijd ophalen, ook indien u niet thuis bent. Wij labelen de sleutels uitsluitend met de naam van de hond. Uw adres of naam komt er niet op te staan. 

U betaald bij Dier Totaal Zorg per maand achter. Zo bent u flexibel in het extra boeken van de uitlaatservice. Onze tarieven vind u hier. Annuleren van een wandeling kan kosteloos tot 24 uur van te voren.