Uitlaatservice

Werkwijze

Dier Totaal Zorg laat de honden uit op eigen omheind terrein in Overschie. Dit is wel zo veilig. Hierdoor is de uitlaatservice van Dier Totaal Zorg ook geschikt voor honden die normaal gesproken snel weglopen of honden die niet te lang kunnen of mogen lopen (bijvoorbeeld zieke, oude of juist hele jonge honden). De honden zijn minimaal 2 uur buiten.
De honden die minder actief spelen krijgen bij ons ruim de gelegenheid om lekker hun eigen ding te doen en met ons te knuffelen. Zo is het voor iedere hond een feestje om mee te mogen.

U geeft uw hond uiteraard niet zomaar aan iemand mee. Wij maken altijd eerst met u en uw hond(en) kennis alvorens er wandelafspraken worden ingepland.
 
Tijdens het kennismakingsgesprek laten we de voorwaarden bij u achter. Wij tekenen samen de uitlaatovereenkomst en het sleutelcontract. U geeft dan ook de sleutel mee, of u brengt deze op een later tijdstip langs. Zo kunnen wij uw hond altijd ophalen, ook indien u niet thuis bent. Wij labelen de sleutels uitsluitend met de naam van de hond. Uw adres of naam komt er niet op te staan. 

U betaald bij Dier Totaal Zorg per maand achter. Zo bent u flexibel in het extra boeken van de uitlaatservice. Onze tarieven vind u hier. Annuleren van een wandeling kan kosteloos tot 24 uur van te voren.